Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Dan Rider ApS

Grøftebjergvej 29, DK - 5492 Vissenbjerg.
Telefon +45 64 47 18 10
torq@danrider.dk
CVR.: 26719127

Varebestilling:
For at bestille varer, skal du benytte indkøbskurven, hvor du skal tilføje de varer, du ønsker at bestille. Såfremt du har angivet din mail adresse korrekt, vil du modtage en ordrebekræftelse fra os. Dette er bevis på din ordre er registreret. Varen leveres hurtigst muligt og afsendes normalt, førstkommende hverdag efter modtagelsen af ordren.

Levering/afhentning af din ordre:
Levering sker med GLS pakkeservice og der er 2 valgmuligheder for levering. Fragt kr. 39,00 pr. forsendelse, hvis andet ikke fremgår.

1. GLS Pakkeshop, hvor pakken udbrignes til den ønskede pakkeshop, hvor den kan afhentes. Man modtager direkte besked fra GLS, når pakken er klar til afhentning.

2. GLS Erhverv, hvor pakken kan leveres til en registreret virksomhed, f.eks. din arbejdsplads.

Afhentning kan ske på Grøftebjergvej 29, 5492 Vissenbjerg. Der er åbent for udlevering alle hverdage imellem kl. 8 - 16.00

Priser:
Alle anførte priser er angivet inkl. moms. 

Betaling:
I shoppen kan der betales med forskellige betalingskort og omkostningerne er anført for de enkelte kort. Vi trækker beløbet på din konto, når varen sendes.
Vi benytter Epay og når du indtaster kortinformationer, sker overførslen af dine data krypteret, som giver dig stor sikkerhed.
Ved bankoverførsel til vores konto, er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Fortrydelsesret:
Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at sende en mail til torq@danrider.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 
                                                                                                                        
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.


Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.


Varer undtaget fortrydelsesretten

Fødevareprodukter kan ikke returneres af hensyn til fødevaresikkerheden.


Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
 Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.


Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Dan Rider ApS, Grøftebjergvej 29, 5492 Vissenbjerg.
Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse.  
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret:
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
 
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Kontakt os inden evt. returnering, da vi måske kan afhjælpe fejlen uden at se varen.
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Dan Rider ApS, Grøftebjergvej 29, 5492 Vissenbjerg.
 

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Persondatapolitik:

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.
 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
 
Personoplysningerne registreres hos Dan Rider ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
 
Den dataansvarlige på www.torq.dk er Direktør Per Isaksen Dan Rider ApS.
Som registreret hos Dan Rider ApS, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til torq@danrider.dk.

 

Fortrolighedspolitik:

Vi forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Vi vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Vi vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

Klageadgang:

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til vores kontor. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 20.02.2016